Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Thessaloniki Street Food Festival

4711

Τη δική μας ξεχωριστή γιορτή ζούμε το τρέχον Σαββατοκύριακο οι… κοιλιόδουλοι της Θεσσαλονίκης, καθώς στο Δημαρχείο της πόλης διεξάγεται για δεύτερη χρονιά το Thessaloniki Street Food Festival.

Ήδη από χθες, Σάββατο, το πρωί, μια μεθυστική μυρωδιά από λουκάνικα, μπιφτέκια, tacos και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς σε φαγητό του δρόμου, έχει καλύψει το κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε οδηγεί σχεδόν με το έτσι θέλω στο Δημαρχείο. Εκεί έχουν κατασκηνώσει δεκάδες μαγαζιά και κατίνες της πόλης, που έχουν στήσει ένα μεγάλο πάρτι, με μπύρες, κοκτέιλ, μουσική και προσφέροντας ό,τι καλύτερο υπάρχει στον τομέα του γρήγορου φαγητού στη Θεσσαλονίκη.

Το TrollingStone βρέθηκε (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) στο Δημαρχείο το μεσημέρι του Σαββάτου και δοκίμασε (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) μια (μεγάλη) σειρά από όμορφα πράγματα. Και σήμερα ετοιμάζεται (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) για το δεύτερο γύρο!

Το Thessaloniki Street Food Festival, άλλωστε, έχει ανοίξει ήδη τις πύλες του από τις 10 το πρωί και θα διαρκέσει ως και τις 22.00, για μασούλημα μέχρι τελικής πτώσης!

Street Food Festival 5

Street Food Festival 4

Street Food Festival 3

Street Food Festival 1