Υπάρχει κάτι μαγικό στο να συνδυάζεις πράγματα τα οποία αρχικά δίνουν την εντύπωση πως δεν είναι φτιαγμένα για να είναι μαζί. Επί πολλά χρόνια αυτή η εντύπωση υπήρχε για το hip hop και τις κιθάρες. Rock και rap αρχικά υποτίθεται ότι ανήκαν σε διαφορετικά στρατόπεδα.

Έχουν περάσει, βέβαια, περισσότερα από 20 χρόνια από τότε οι οι Beastie Boys και λίγο αργότερα οι Rage Against the Machine έβαλαν για τα καλά στο παιχνίδι το συνδυασμό αυτό, ο οποίος (εκφράζοντας προσωπική άποψη) είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχουν εμφανιστεί στη μουσική.

Για να παραφράσω τον Joey από το πολυαγαπημένο Friends:

Raps? Good!

Scratches? Good!

Κιθάρες; Gooooooooood!

Με τα παραπάνω δεδομένα, το καινούριο κομμάτι των SMA σε κερδίζει από την αρχή. Καλός ρυθμός, έξυπνα στιχάκια και τα κλασσικά cuts (που δεν μπορούν να λείψουν από κομμάτια των SMA) έρχονται να ολοκληρώσουν το πακέτο.

Disastah και DJ Space επέστρεψαν, λοιπόν, μετά από αρκετά μεγάλη χρονικά απουσία, με «Το πόρισμα», ένα κομμάτι το οποίο είναι, αν μη τι άλλο, ανεβαστικό και το οποίο ανοίγει την όρεξη για ακόμη περισσότερη νέα μουσική που θα έρθει σύντομα (μέσω της Imiz Biz Entertainment, μέλη της οποίας είναι και οι SMA). 

Για να διαπιστώσεις του λόγου το αληθές, πάτα το play!