Πρωτομαγιά, μέρα μνήμης, οι Radiohead φρόντισαν να υπενθυμίσουν στο φιλόμουσο κοινό πως τον ερχόμενο Ιούνιο συμπληρώνονται 20 χρόνια (δεν μπορεί…) από την κυκλοφορία του άλμπουμ που τους καρφίτσωσε στο μουσικό χάρτη για πάντα: του OK Computer.

Με ένα tweet που περιείχε ένα αινιγματικό βίντεο ενός κοριτσακίου να απαγγέλλει στίχους του «Climbing up the walls» σχεδόν… έριξαν το Ίντερνετ. Οι εικασίες για κάτι – οτιδήποτε – που θα γιορτάσει την επέτειο πλέον είναι το αγαπημένο μας Ιντερνετικό κουτσομπολιό (μετά, φυσικά, από το τι μπορεί να παίρνουν εκεί στην κυβέρνηση και αντέχουν όλες αυτές τις ώρες διαπραγμάτευσης, εγώ για ένα μάθημα έχω να διαβάσω και στις τέσσερις ώρες πέφτω ξερή).

Δεν βλέπουμε την ώρα!

 

[EDIT]

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει, και ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των Radiohead στο Facebook. Ένα επετειακό άλμπουμ, με remastering του OK Computer, νέο άρτγουορκ και κομμάτια που δεν είχαν ξανακυκλοφορήσει πωλείται πλέον από την ιστοσελίδα του συγκροτήματος. Το άλμπουμ έχει διάφορες μορφές (ψηφιακό, cd, βινύλιο και box set) και οι πωλήσεις έχουν ήδη αρχίσει. Όπως καταλαβαίνετε, όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.

Η δική μας παραγγελία, πάντως, είναι ήδη στο φούρνο.