Έπαιξαν, λεει, στην Αθήνα οι Muse

4756

Δεν απογοήτευσαν οι Muse τους χιλιάδες φίλους τους που βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Πλατεία Νερού στην Αθήνα, για να παρακολουθήσουν το δημοφιλές συγκρότημα, στη συναυλία που έδωσαν, στο πλαίσιο του Ejekt Festival αλλά και της παγκόσμιας περιοδείας τους Drones World Tour.

Τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες, γιατί εμείς είμαστε εμπαθείς με τους Muse και κάνουμε ότι δεν υπάρχουν. Επίσης, είμαστε πολύ καλοί και επιλέγουμε να αγνοούμε τις φωνές εκείνες που τους ήθελαν να είναι mehhhh, έτσι κι έτσι.

Αυτοί που δεν υπάρχουν, λοιπόν, εμφανίστηκαν για πολλοστή φορά ενώπιον του ελληνικού κοινού κι έπαιξαν πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες τους, ενθουσιάζοντας τα πλήθη (μέρος τους, τέλος πάντων). Άγνωστο το γιατί. Τέλος πάντων, η βραδιά έκλεισε (λένε) με πανηγυρικό τρόπο, με σερπαντίνες και κομφετί (η δική μας εκδοχή είναι ότι τα πανηγύρια ξέσπασαν επειδή η συναυλία τελείωσε, κακούς μας λένε άλλοι, άσχετους παράλλοι, τέλος πάντων, όλοι έχουμε μια άποψη, ας μην το συζητάμε και πολύ) και όλοι πήγαν σπίτι τους ευχαριστημένοι.

Εμείς αν κατεβαίναμε (που δεν κατεβήκαμε, είχαμε ήδη ξοδέψει όλα μας τα λεφτά σε Suede και PJ Harvey, γενικά δηλαδή σε εκείνες τις δύο καταπληκτικές ημέρες του Rockwave και του Ejekt) θα κατεβαίναμε για τους Unkle που έπαιξαν νωρίτερα και φήμες επίσης λένε πως ήταν υπέροχοι. Κι εδώ οι φήμες συμφωνούν.

Ήδη αρχίσαμε να μαζεύουμε λεφτά για το επόμενο καλοκαίρι.